News

 • Wellgel London Valentijns Actie 2021

  Valentijns Actie: 15% korting

  Of je nu een hopeloze romanticus bent of een zelfbenoemde cynicus, Valentijnsdag is niet te vermijden. Nu 14 februari om de hoek komt kijken, heeft Wellgel London NL een leuke kortingsactie opgezet.

  En ohja, Wellgel London heeft onlangs een nieuwe collectie uitgebracht. De "Precious" collectie bevat prachtige glitter gellak, in de stijl van schitterende edelstenen. Bekijk bijvoorbeeld crushed fire opal of crushed topaz

  Wanneer je nu besteld krijg je met de kortingscode "14FEBRUARI" 15% korting op de gehele collectie. Wees snel, want de voorraad is beperkt.

 • Cosmetics by Stephanie, Wellgel London NL | Review

  Cosmetics by Stephanie, Wellgel London NL | Review

  Een tijdje geleden zag ik op Instagram een oproep van een nieuw gellac merk in Nederland. Zij waren op zoek naar nieuwe samenwerkingen voor het swatchen en promoten van het merk Wellgel London. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en een berichtje te sturen. Tot mijn grote verbazing werd ik uitgekozen als één van de nieuwe swatchers van het merk.

 • Recensie van Jacqueline 1 week later, Devil in Disguise,, Wellgelllondon

  De verkleuring was overigens wel makkelijk weg te krijgen door mijn nagels even licht te bufferen!

  Het kwam echt door de remover want op 1 nagel heb ik (tegen alle regels in) de gellak eraf “gepulkt” en hierbij was mijn nagel niet verkleurd.

 • Recensie aanbrengen van Devil in Disguise, Wellgelllondon

  Wellgel London! Ik mocht van @gellacandmoreshop een kleurtje uitproberen en ik heb gekozen voor Devil in Disguise. Een prachtige donkerrode (met toch ook wel een beetje bruin erin) kleur.

   

  Wat is het verschil met andere merken ? Je hebt geen base en topcoat nodig 😍 Hoe makkelijk is dat?