Recensie van Jacqueline 1 week later, Devil in Disguise,, Wellgelllondon

Lieve dames!

Hierbij mijn eindconclusie over het (voor mij) nieuwe merk @wellgellondon

 

Ik heb deze gellak nu 6 dagen getest :

Allereerst wil ik het over de glans hebben: de glans is nog precies als dag 1! Dit had ik echt zonder topcoat niet verwacht 😍

Verder GEEN beschadigingen dus het blijft super goed zitten.

 

De gellak eraf halen :

Ik gebruik zelf de remover van de Kruidvat met de paarse dop. (Van te voren vijlen is dus niet noodzakelijk omdat je geen topcoat gebruikt!)

Hiermee ging de gellak er niet zo makkelijk vanaf als ik had gehoopt. Na een half uurtje weken was het er grotendeels wel vanaf maar door de reactie met de remover en ik denk door het vele pigment in rode lak waren mijn nagels lichtelijk lichtroze gekleurd. (De verkleuring zal met lichte gellak waarschijnlijk een stuk minder zijn)

De verkleuring was overigens wel makkelijk weg te krijgen door mijn nagels even licht te bufferen!

Het kwam echt door de remover want op 1 nagel heb ik (tegen alle regels in) de gellak eraf “gepulkt” en hierbij was mijn nagel niet verkleurd.

Maaaaar zie rechts op de foto.. @gellacandmoreshop gaat ook de organische remover verkopen. Ik heb deze zelf nog niet getest maar dat hoop ik wel snel te doen. Met deze remover moet het een stuk makkelijker zijn om de gellak eraf te krijgen.

Voor nu raad ik dan ook een laagje basecoat onder de gellak aan tot de remover van Wellgel ook te koop is! Dat zal je waarschijnlijk helpen om de gellak makkelijker te verwijderen en eventuele verkleuring tegen te gaan.

Ik ben in ieder geval groot fan 😍 en hoop jullie snel meer kleurtjes te laten zien en de remover te testen!

 

 

Dit kleurtje (Devil in Disguise) + nog veel meer andere kleurtjes shop je ook www.gellacandmore.com