Hoe Werkt Wellgel London?


Tutorial Made By: @LisanneLakt 

Ontdek de geheimen van een professionele gellak applicatie met onze eenvoudige en effectieve stappen. Bij Gellac & More streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten aan te bieden, maar ook om je te begeleiden bij het creëren van prachtige nagels. Volg onderstaande stappen voor een perfecte gellak ervaring:

  1. Nagelriemen Voorzichtig Terugduwen: Begin met het verzorgen van je nagels door de nagelriemen voorzichtig terug te duwen. Verwijder eventuele velletjes voor een nette en verzorgde look.

  2. Vijl Je Nagels in de Gewenste Vorm: Geef je nagels de vorm die jij wilt. Of het nu gaat om amandelvormig, vierkant of ovaal, een goed gevijlde nagel is de basis voor een prachtige gellak applicatie.

  3. Ruw de Nagelplaten Lichtjes Op: Gebruik het roze bufferblok om de nagelplaten lichtjes op te ruwen. Dit zorgt voor een betere hechting van de gellak en verlengt de draagtijd van je manicure.

  4. Optioneel: Gebruik een Primer: Voor een nog langere houdbaarheid kun je ervoor kiezen om een primer te gebruiken. Dit zorgt voor een optimale hechting van de gellak aan de nagel.

  5. Breng een Dunne Laag Aan en Hard Deze Uit: Begin met het aanbrengen van een dun laagje gellak. Hard deze laag uit met een UV lamp gedurende 20 seconden. Deze laag fungeert als de base coat en zorgt voor een stevige basis.

  6. Meerdere Lagen Aanbrengen en Uitharden: Breng naar smaak meerdere lagen gellak aan. Elk laagje moet worden uitgehard met de UV lamp gedurende 60 seconden. Bij donkere kleuren adviseren we 120 seconden uitharden voor een optimale dekking.

  7. Pas de Uithardingstijd Aan Indien Nodig: Als de standaard uithardingstijd niet voldoende lijkt, pas dan de tijd aan voor de eerste laag en herhaal de rest van de stappen. Zo creëer je een stevige en duurzame gellak manicure.

Door deze stappen te volgen, ben je verzekerd van een prachtige en langdurige gellak manicure. Bestel nu je favoriete kleuren bij Gellac & More en geniet van salonwaardige nagels bij jou thuis. Je verdient niets minder dan perfectie, en wij brengen dat rechtstreeks naar jou toe.