HEMA Arme Gellak

Als het om gellak gaat, is de keuze voor de juiste formule van essentieel belang, vooral als je gevoelig bent voor allergieën. Bij Wellgel London begrijpen we het belang van gezonde nagels en daarom presenteren we ons assortiment HEMA-arme gellak, waarmee je prachtige nagels kunt creëren zonder de zorgen over allergische reacties.

HEMA en Nagelproducten: Een Allergene Uitdaging

HEMA, ook bekend als 2-hydroxyethylmethacrylaat, is volgens de British Association of Dermatologists (BOD) het nummer één allergeenproduct in nagelproducten en cosmetica. Hoewel het Europees Wetenschappelijk Comité voor consumentenveiligheid (SCCS) heeft aangegeven dat HEMA veilig kan zijn, mits correct toegepast, gebruiken veel merken hogere concentraties dan aanbevolen, waardoor extra risico's ontstaan.

Bij Wellgel London hanteren we een andere benadering. Onze HEMA-arme formule bevat een lage concentratie van dit reactieve ingrediënt, en we gebruiken het mildere type HEMA dat veiliger is voor je nagels en huid. Ons bewezen veilige gebruik van minder dan 30% HEMA in onze formules zorgt voor prachtige nagels zonder onnodige risico's.

HMPA Vrije Nagellak: Zorg voor je Nagels, Zorg voor je Gezondheid

Hydroxypropylmethacrylaat (2-HPMA) staat bekend als het op een na meest voorkomende nagelproductallergeen. Sommige merken gebruiken dit als alternatief voor HEMA, maar dit kan leiden tot allergieën bij degenen die al een allergie voor HEMA hebben. Onze HMPA-vrije nagellak minimaliseert dit risico, waardoor je zorgeloos kunt genieten van prachtige nagels.

10 Free: Puurheid in Elegante Nagels

Bij Wellgel London geven we om wat er in onze producten zit. Daarom hebben we ons assortiment gel- en nagellakken ontwikkeld volgens de hoogste normen van puurheid, bekend als '10 Free'. Dit betekent dat onze producten vrij zijn van 10 schadelijke chemicaliën en ingrediënten die vaak worden gevonden in traditionele nagelproducten:

  1. Formaldehyde
  2. Tolueen
  3. Ftalaten (DBP, DEHP, DEP, enz.)
  4. Kamfer
  5. Formaldehydehars
  6. Ethyl tosylamide
  7. Xyleen
  8. Parabenen
  9. Dierlijke ingrediënten
  10. TPHP (trifenylfosfaat)

Onze '10 Free' formule staat garant voor een veilige, hoogwaardige nagellakervaring zonder compromissen. Kies voor gezonde, prachtige nagels met Wellgel London en ontdek de puurheid van onze formules.