Vegan Gel Nagellak, Veganistische Gelnagellak

Veganistische nagellak van Wellgel London.

Wist je dat je favoriete superleuke roze nagellak waarschijnlijk is volgeladen met dierlijke vetten, dierlijke ingrediënten, en zelfs visschubben? (ja, visschubben!). Plots voelt je manicure / pedicure niet zo elegant. Er zijn letterlijk duizenden van dieren afgeleide ingrediënten in al je schoonheidsproducten - inclusief je nagellak.


Wellgel London heeft een gellaklijn gecreëerd die geen dierlijke of van dieren afgeleide ingrediënten bevatten.
Van dieren afgeleide ingrediënten komen vaak voor in cosmetica en worden vaak vermomd onder onherkenbare ingrediëntennamen.
Namen van ingrediënten zoals guanine, talg, gelatine, melk, lanoline, honing, bijenwas, koninginnengelei en karmijn, zijn allemaal afgeleid van onze dierenvrienden. Het proces van het verkrijgen van deze ingrediënten kan de dieren daarbij vaak doden of martelen.

Wat bedoelen we met "vegan en dierproefvrij"?


Hoewel veganistische producten geen op dieren gebaseerde ingrediënten in hun formules bevatten, betekent dit niet automatisch dat een veganistisch product ook dierproefvrij is.
 
Wellgel London is tegen het testen van onze producten op dieren en daar zijn we trots op! Dierproefvrij betekent nooit testen op dieren op enig moment in het productieproces. Cosmetica kopen zonder dierproefen betekent "NEE" zeggen tegen bedrijven die wel testen en deze onethische testmethoden uitvoeren op onze dierenvrienden.
 
Wellgel London is 100% vrij van dierproeven, we vinden ook gewoon dat nagellak er een beetje raar uitziet op konijntjes.