Gellak Aanbrengen Stap voor Stap

Gellak Aanbrengen Stap voor Stap

Overweeg je om het zelf thuis een gel-manicure te doen en niet weet je niet zeker welke producten je moet gebruiken en hoe je het moet aanbrengen? Geweldig, want ik ga je in dit artikel uitleggen hoe je dit het makkelijkste doet, en waarom Wellgel voor jou de beste keuze is.

Wat heb je nodig?
Wat je eigenlijk nodig hebt om thuis gel nagellak te doen, staat hieronder vermeld. Het wordt aanbevolen om gellak als systeem te gebruiken om een ​​optimaal resultaat te garanderen. Deze instructies hieronder kunnen worden gebruikt voor elke gellak, ongeacht het merk. Volg de aanbevolen uithardingstijd uit de productinformatie of de fabrikant. Bij Wellgel is dit 60 seconden, bij de meeste andere merken is dit 120 seconden.

Het Aanbrengen van Gellak:

 • Bereid nagels voor door de nagels schoon te maken of oude nagellak te verwijderen.
 • Duw de nagelriem terug en maak de omliggende nagelplaat schoon.
 • Vorm de nagels met een nagelvijl met korrel 180/240.
 • Buff de nagel lichtjes met een nagelbufferblok.
 • Verwijder het stof en veeg de nagel af met Nail Cleanser met een pluisvrij doekje.
 • (Optioneel) Breng een laag nagelbonder aan. Wacht tot het droog is.
 • Breng 1 laagje zeer dun aan en verzegel de randen van de nagels. De sleutel tot een succesvolle applicatie is het aanbrengen in een zeer dunne laag. Deze laag dient als basecoat, bij andere merken gebruikt u een aparte basecoat voor deze stap.
 • Hard uit (door uw hand te plaatsen) in de UV-lamp gedurende 20 seconden.
 • Breng de gellak in een zeer dunne applicatie aan van de nagelriem tot de vrije rand. Zorg ervoor dat u de randen verzegelt.
 • Plaats de hand 1 minuut in een UV-lamp bij lichte kleuren of 30 seconden langer bij donkere kleuren. Of 30 seconden voor LED-lamp. (Bij andere merken 2x zo lang)
 • Herhaal indien nodig stap 9 en 10 tot de dekking egaal is.
 • Breng een dunne laag Top Coat aan van de nagelriem tot de vrije rand. (BIJ ANDERE MERKEN)
 • Plaats de hand in de UV-lamp gedurende 2 minuten of 30 seconden voor LED-licht. (BIJ ANDERE MERKEN)
 • Veeg het plakkerige oppervlak af met een nagelreiniger en pluisvrije nageldoekjes

Gellak Zelf doen?

Gel nagellak thuis aanbrengen is tegenwoordig erg populair, aangezien het aanbrengen van gel nagellak nu veel gemakkelijker wordt en het je op de lange termijn geld bespaart. U hoeft niet meer naar de nagelstudio te gaan of te wachten op uw afspraak. Het aanbrengen van onze Wellgel London nagellak gaat hetzelfde als bij gewone nagellak, maar dan zonder de moeizame stappen. 

Wellgel London, Sneller en Eenvoudiger

Wellgel Is een oplosmiddelvrij keramisch 3 in 1 gelsysteem. Waar je bij andere merken base coat en top coat nodig hebt, is dat bij wellgel niet nodig. Deze gel bevat alles wat je nodig hebt voor een perfecte manicure, want alles zit in één flesje! Wellgel is niet alleen gel polish, maar ook base coat en top coat. Hoe makkelijk is dat?! Dit maakt het aanbrengen eenvoudiger, sneller en goedkoper. Er zijn geen kankerverwekkende of giftige materialen in verwerkt, en Wellgell is een merk dat dierproefvrij en veganistisch is. Doordat Wellgel geen chemicaliën bevat is de gelnagellak hypoallergeen, en kunnen vrouwen deze lak gebruiken tijdens de zwangerschap. Deze voordelen maken het ideaal voor thuisgebruik, daarnaast stinkt het een stuk minder en blijft uw leefomgeving vrij blijft van giftige dampen.

Tips voor het aanbrengen van gellak:

Schud, schud, schud uw nagellak goed voor het aanbrengen om er zeker van te zijn dat deze goed mengt. Een goede shake maakt uw applicatie gemakkelijker. En misschien de beste tip: koop Wellgel London, met bijna 100 verschillende kleuren is er altijd een kleur bij voor jou.