Nagellak zonder Giftige stoffen, Nagellak zonder Schadelijke stoffen

Gelnagellak zonder Chemische stoffen.

Gelnagels zijn tegenwoordig op veel handen te bewonderen, het langdragende alternatief voor nagellak is overal te vinden. Nu is er een gelnagellak systeen dat perfect is uw gelnageldromen uit te laten komen! Ik introduceer Well Gel London!

Wellgel London: Het Veilige en Biologische Alternatief.

De nagellakken van Wellgel London zijn 100% vrij van giftige stoffen en ook vrij van oplosmiddelen. Tijdens het gebruik ontstaat er bijna geen geur, er is dus ook geen noodzaak om een masker te dragen want er komen geen giftige dampen vrij tijdens het aanbrengen. Met behulp van een van een UV uithardingslamp, hardt deze nagellak binnen 60 seconden uit en het duurt het slechts 6 minuten om het te verwijderen! Supersnel, gemakkelijk en kan je tot 4 weken prachtige gekleurde nagels geven zonder dat het vervaagd of krast. In tegenstelling tot de meeste andere nagellakken, bevatten deze gellakken keratine-eiwitten die helpen om je nagel te voeden en te versterken tijdens de duur van je gelnagel! Omdat ze zijn gemaakt van voornamelijk natuurlijke ingrediënten, zijn deze in tegenstelling tot veel andere gelnagel systemen volkomen veilig voor aanstaande moeders!

 

Hypoallergeen Gelnagellak Systeem

Daarnaast kan het zijn dat je allergisch bent voor één van de chemische ingrediënten van gelnagellak. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Doordat de werking en samenstelling anders is als bij conventionele gellak systemen, en onze ingrediënten volledig biologisch zijn, kan deze nagellak in de meeste gevallen gebruikt worden door mensen met allergische reacties op “chemische” nagellak

 

Creëer een veilige werkplek zonder stank en giftige dampen en gebruik Wellgel London. Waarom zou je giftige stoffen gebruiken wanneer dat niet noodzakelijk is?