Gellak voor Thuis

Gellak voor Thuis

Wellgell London

Wellgel London is het eerste alles-in-één organische gelnagelsysteem op de markt. In ons snelle leven van vandaag de dag worden we gebombardeerd met honderden merken, het is dus moeilijk om te weten wat goed is en wat niet.

Dus wat maakt Wellgell zo anders dan anderen?

Wellgell Is een oplosmiddelvrij keramisch revolutionair 3 in 1 gelsysteem. Waar je bij andere merken base coat en top coat nodig hebt, is dat bij wellgel niet nodig. Deze gel bevat alles wat je nodig hebt voor een perfecte manicure, want alles zit in één flesje! Wellgel is niet alleen gellak, maar ook base coat en top coat. Hoe makkelijk is dat?! Dit maakt het aanbrengen eenvoudiger, sneller en goedkoper. Er zijn geen kankerverwekkende of giftige materialen gebruikt bij het produceren, en Wellgell is een merk dat dierproefvrij en veganistisch is. 

 

Met meer dan 80 kleuren om uit te kiezen heeft Wellgell een kleur voor elke gelegenheid. Dus de volgende keer dat je van plan bent je nagels te laten doen denk eens aan een sneller, makkelijker, en diervriendelijk alternatief en koop Wellgell London.